Tafelen/Fluiten

Tafelen: Bij elke wedstrijd zijn er mensen nodig die klokken en schrijven. Je wordt hiervoor ingedeeld en er wordt verwacht dat je op tijd aanwezig bent of zorgt dat er een vervanger is.

Fluiten: Een andere verplichting voor de leden is het fluiten. In een jaar zijn er zeker 24 wedstrijden die we zelf moeten fluiten (thuiswedstrijden van aspiranten en heren 2). Voor dames 1 en heren 1 krijgen we ook nog uit-wedstrijden van de bond toebedeeld. Deze wedstrijden moeten officieel door een scheidsrechter met E-licentie worden gefloten, maar dat kan ook een F-scheidsrechter met dispensatie doen. Als iedereen gewoon zn verantwoordelijkheid neemt en een aantal wedstrijden per jaar fluit, betekent dat dat je per persoon gemiddeld maar 4 wedstrijden per jaar hoeft te fluiten. Als je niet fluit betekent dat automatisch dat een ander meer wedstrijden moet fluiten!

Zaaldienst:Ieder lid wordt geacht te helpen met de zaaldienst. Het eerste team zorgt ervoor dat de sleutel opgehaald wordt op het sleuteladres:(Parksingel 89, code van het sleutelkastje is bekend bij je trainer), de banken worden neergezet langs de kant, net als tafels en stoelen voor de tafelaars en de baskets op de goede hoogte gezet. Verder geldt dat de matten voor de wandrekken worden gezet (dit geld voor alle wedstrijden). Als de wedstrijd is afgelopen zorg je er als team voor dat de zaal netjes achter gelaten wordt voor het volgende team. Het laatste team zorgt ervoor dat de sleutel teruggebracht wordt naar het sleuteladres.(Familie van Luenen, Parksingel 89)

Bekijk hier het tafelschema van de tweede helft van het seizoen 2018-2019

Sponsoren